Foredragsholder: Allan Ebdrup.

Vi har fået Allan Ebdrup til at holde endnu et foredrag for os. Denne gang vil han tale om Mongo DB.

NoSQL er efterhånden en del af hverdagens IT-landskab mange steder. MongoDB er den mest populære variant. I dette foredrag vil Allan Ebdrup give en basal introduktion til den skemaløse NoSQL database MongoDB og hvordan e-conomic bruger den.

Allan Ebdrup har kørt MongoDB som det primære datastore på debitoor.com i over 2 år og på sit eget projekt, muscula.com, i 3 år. Han vil fortælle konkret om, hvordan de udnytter MongoDB  i implementeringen af REST API, som taler JSON. Udgangspunktet for foredraget er praktiske erfaringer, lessons learned, hvad der virker og de fejl, som er begået.

Tid og sted: D. 20. november 2014 kl. 19.30 i Store Auditorium hos Incuba på Åbogade 15.